utorak, 13. ožujka 2012.

NYX Slim Lip Pencil


Do sada ste već mogli primjetiti da jako volim NYX proizvode, a kako je ItGirl objavila da se uskoro u Vlaškoj otvara dućan koji će ih prodavati, nastojat ću vam pokazati što više njihovih swatcheva, barem onih s kojima ja raspolažem. Ako koristite olovke za usne, ovima biste mogle biti jako zadovoljne.

Ja ih volim jer, za razliku od ostalih olovki za usne drogerijskog ranga, nisu jako tvrde ili pretjerano kremaste. Tako da s njima usne mogu lijepo uokviriti bez da mi se nešto zamulja, a samim time mi i duže traju na usnicama. Prva u nizu je sjajna nijansa, i čak je malo tvrđa od ostalih, tako da ne vjerujem da ću kupiti još koju takvu. Više preferiram strukturu mat nijansi koja mi se jako, jako sviđa. Osobito jer kad upotrebljavam ove olovke, u najvećem broju slučajeva prijeđem preko cijelih usana i tek onda nanosim ruž ili sjajilo. I super se ponaša na usnama u obje kombinacije.

Tangerine/ Coral/ Sand Pink/ Pinky/ Hot Red/ Deep Red

Mislim da je ovo stvarno odličan i jako kvalitetan proizvod kojem ne vjerujem da ću tražiti zamjenu. A cijena je više nego super! Svih pet sam naručila odjednom, tako da me jedna olovka (s poštarinom) došla 15-ak kn. Naručivala sam od istog sellera kojeg sam navela u postu s olovkom za oči. Ako se odlučite za kupnju koje, nadam se da će vam slikice biti od pomoći. :)

Koristite li uopće olovku za usne?

3 komentara:

  1. Da li ćeš staviti slike olovke na usnama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pokušala sam, ali nije mi se baš svidjelo kako izgleda.. nisam si neki model za lip swatch-eve :)

      Izbriši